Munkáltatóknak

A rugalmas munkaerő a jövő kihívása, mi már ma megoldást találunk rá

Jelenleg létezik egy jelentős számú, motivált és nagy potenciállal rendelkező munkavállalói csoport, akiket meg lehet szólítani: a kisgyermekes szülők / anyukák, illetve a rugalmas vagy projekt alapú munkában dolgozók köre. Ők a Working Moms Hungary elsődleges célcsoportja.

Reprezentatív minta alapján készült kutatásunk eredményeként arra a következtetésre jutottunk, hogy a legtöbb anyuka rendkívül motivált a munkaerő-piacra történő visszatérésben és igényli a szakmai kihívást, de egyeseknél a korábbi munkavégzési gyakorlat és a megváltozott életkörülmények összeegyeztetése jelentősen több energiát igényel, mert a kismamában
  -  finom hangolódik a prioritási sorrend;
  -  nő a "Work-life balance" iránti igény;

azonban egyúttal növekszik a
  - hatékonyság
  - time-management képesség.

Kialakítható egy ”win-win” helyzet:
A célcsoport (potenciális munkavállalók) és a munkáltatók igényeit a Working Moms Hungary segítségével össze lehet egyeztetni, és ez megoldást jelenthetne a munkaadók számára a hiányzó munkahelyek betöltésére, valamint új munkahelyek teremtésére.Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink széles palettáját minden egyes alkalommal a partner egyedi igényeire szabjuk.

-  Szervezetfejlesztés: Lépést tartani napjaink piaci környezetével nagy erőfeszítést és sok erőforrást igényel egy vállalat részéről. Mi ebben is tudunk segíteni: feltérképezzük, és javaslatot teszünk azokra a területekre, amelyeken lehetőség van rugalmas munkavégzés kialakítására, és ezáltal megoldást nyújtunk a munkaerőhiány kérdésére, vagy a kisgyermekes szülők visszaintegrálására (Kisgyermekes szülők megtartását / visszaintegrálását támogató programok kidolgozása).

Munkaerő keresés és kiválasztás: teljes körű támogatást nyújtunk az optimális munkaerő kiválasztásában, amely folyamatban a legújabb marketing-, és toborzási technikákat alkalmazzuk, valamint előszűrjük és kiválasztjuk a legjobb jelöltet az adott pozícióra.
Igény esetén az adminisztráció leegyszerűsítésében is hasznos partnerek lehetünk.

- Karrier tanácsadás és fejlesztés: az egyedi igények alapján felkészítést nyújtunk a kiválasztott munkatársak számára az adott pozíció vonatkozásában.

Megtaláljuk Önök számára a
  -  motivált,
  -  lojális és
  -  lelkiismeretes munkatársakat.

Ezt követően Önöknek már csak az üzleti területek új kihívásaival kell foglalkozniuk.