Rólunk

Mi megtaláljuk a munkahelyet, amely Rólad szól

Fő célunk, hogy hidat képezzünk a vállalatok és jövőbeni kollégái között, mert hisszük, hogy napjaink hatékony és motivált munkavállalóinak teljesítményét nem az határozza meg, hogy hol és mikor dolgoznak, hanem az, hogy megfelelnek-e a jövő egyik legnagyobb kihívásának, a rugalmasságnak (resilience).

A Working Moms Hungary 2018 tavaszán indult, több évtizedes hazai és nemzetközi felsővezetői tapasztalattal rendelkező csapat, amely a legjobb megoldást nyújtja a vállalatok számára a leendő kollégák kiválasztásában, illetve segítséget nyújt a kismamák, kisgyermekes szülők és rugalmas munkát keresők részére a munkaerő-piacra történő visszaintegrálódásban.

Válaszként a jövő egyik legnagyobb lehetőségére és kihívására, a rugalmasságra (resilience), mi hidat képezünk a vállalatok és jövőbeni, rugalmas munkabeosztásban dolgozó kollégái között.
Fókuszunk a rugalmas pozíciók felkutatása, illetve azok kialakításának támogatása, legyen szó 4-, vagy 6 órás munkavégzésről, vagy projekt alapú megbízásokról.
Ami bennünket jellemez: hatékonyság, kitartás és kreatívitás.

Mi ismerjük a
– Vezetői elvárásokat;
– Munkaerőpiaci viszonyokat.

Rendelkezünk
– Szervezetfejlesztési tapasztalattal;
– Megfelelő tudás- és network rendszerrel.

rólunk

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink széles palettáját minden egyes alkalommal a partner egyedi igényeire szabjuk.

Munkavállalóknak:

Mi megtaláljuk a munkahelyet, amely Rólad szól: A munkaerő-piacra történő visszatérés a szülési szabadság után mindenki számára némi felkészítést igényel. Attól függően, hogy ki milyen célokat tűzött ki maga elé (vagy most alakítja ki azokat), ez a felkészítés lehet egy komplex (pl. karrier újrakezdés támogatása, különböző képzések, personal branding), inkább a megváltozott életkörülményekhez igazodó (pl. személyiségismeret, önismeret) vagy egy klasszikus (pl. CV, motivációs levél megírása, mentoring, coaching) támogatás, melyek mindegyikében egyénre szabott megoldásokat tudunk nyújtani.

Munkáltatóknak:

– Működésfejlesztés: A jelenlegi szervezetek (mérettől és életciklus-fázistól függetlenül) nagyon sok kihívással néznek szembe. Ezekre válaszként elengedhetetlen a működés áttekintése és újragondolása. Ez egy rendkívül nehéz feladat, tekintettel arra, hogy a vezetés idejét és erőforrásait a meglévő (megváltozott) működés fenntartása köti le, sok helyen napi 24+ órában, valamint gyakran a jelenlegi működést maga a menedzsment alakította, ill. dolgozta ki; és mint tudjuk nagyon nehéz elszakadni attól, amit mi magunk alkottuk meg…

Ezért célszerű a működésfejlesztést egy külsős szakértő bevonásával bonyolítani, aki elvégzi a szükséges feladatokat:

  • Átvilágítja az aktuális működést;
  • Megtervezi a működési eredményesség fejlesztését szolgáló modelleket;
  • Kidolgozza a működési eredményesség fejlesztését szolgáló komplex programokat;
  • Implementálja azokat;
  • Visszamérést nyújt az implementált modell kapcsán.

A Working Moms csapata számos hazai és nemzetközi projekt kapcsán résztvevőként és külsős szakértőként egyaránt fejlesztett ilyen jellegű programokat, melyben támogatni tudjuk a vállalatokat.

– Szervezetfejlesztés: Feltérképezzük, és javaslatot teszünk azokra a területekre, amelyeken lehetőség van rugalmas munkavégzés kialakítására, és ezáltal megoldást nyújtunk a munkaerőhiány kérdésére, vagy a kisgyermekes szülők visszaintegrálására (Kisgyermekes szülők megtartását / visszaintegrálását támogató programok kidolgozása).

– Munkaerő keresés és kiválasztás: teljes körű támogatást nyújtunk az optimális munkaerő kiválasztásában, amely folyamatban
– a legújabb marketing-, és toborzási technikákat alkalmazzuk, valamint
– előszűrjük és kiválasztjuk a legjobb jelöltet az adott pozícióra.
Igény esetén az adminisztráció leegyszerűsítésében is partnerek lehetünk.

– Karrier tanácsadás és munkavállalók fejlesztése: az egyedi igények alapján felkészítést nyújtunk a munkaerőpiacra való visszatéréshez vagy támogatást adunk egy konkrét pozíció vonatkozásában.

2018-ban indult vállalkozásunk első mérföldkövekének az alábbi célt tűztük ki:

Ha csak egyetlen kisgyermekes szülőt / anyukát is sikerül támogatnunk az álláskeresésben, azzal, hogy megtaláljuk az optimális, rugalmas megoldást mind az ő, mind a munkaadója részére, már megérte belevágni!